Locatie De Geldcoach weer open na verbouwing

Na een verbouwing van 2 maanden is de locatie van De Geldcoach aan Bos en Lommerplein 156 weer geopend. Tijdelijk waren de schuldhulpverleners en de sociaal raadslieden gevestigd op een andere locatie, op 5 minuten van het Bos en Lommerplein.

Coronaproof
De locatie is helemaal opnieuw ingericht en daarnaast ook “coronaproof” gemaakt. Bij de balie hangen schermen van plexiglas ter bescherming van bezoekers en medewerkers. Ook is er een spreekruimte ingericht met de juiste bescherming. Houdt u rekening met de veiligheidsmaatregelen, zoals 1,5 meter afstand houden en de juiste handhygiëne?

Waarvoor kunt u bij ons terecht?
De dienstverlening gaat gewoon door, ook in tijden van corona. Wel kan het zijn dat deze anders is dan u gewend bent. Zo kunt u nog wel op onze locaties komen, maar zullen wij daar ter plekke een belafspraak met u maken. Dit geldt ook voor onze Financiële Salons. U wordt dan teruggebeld door één van onze medewerkers om u bij uw financiële vragen te ondersteunen. De administratie wordt digitaal door u verstuurd. Is dat niet mogelijk, dan kijken we naar een andere oplossing.

Heeft u een vraag over uw financiële situatie? Twijfel niet en neem contact met ons op! Bel 020-7231150, stuur een appje naar 06-34104393 of een mail naar infosdv@combiwel.nl.