Nieuwe huisstijl voor Combiwel MaDi & De Geldcoach

Sinds 2018 hebben we onze activiteiten van de maatschappelijke dienstverlening en schuldhulpverlening in een aparte stichting ondergebracht. En nu heeft deze stichting ook een eigen merknaam, met logo en eigen huisstijl:

Combiwel maatschappelijke dienstverlening & de geldcoach

Waarom een andere naam en eigen logo?
Tot voor kort werden deze diensten in stadsdeel West aangeboden onder de naam ABC Alliantie Welzijn, een merk van Combiwel Buurtwerk. Voor de buurtbewoners en voor onze opdrachtgevers en partners was daardoor niet altijd duidelijk wie voor welke dienst verantwoordelijk was. En er was te weinig onderscheidend vermogen. Met een eigen naam en beeldmerk is het duidelijker en logischer wie wat doet.

De samenwerking gaat voort!
De samenwerking met en in ABC-Alliantie Welzijn wordt voortgezet. De diensten van de MaDi en De Geldcoach in West worden voor een groot deel ook aangeboden in de accommodaties van ABC Alliantie Welzijn. De uitvoerende diensten en activiteiten zullen – waar het logisch is en gewenst – elkaar blijven aanvullen en versterken.

Op deze vernieuwde website staan de rubrieken met ons aanbod voor hulp en advies. Kun je iets niet vinden? Stuur dan een bericht via onze contactpagina (zie button rechtsboven).