Vroeg Eropaf

Kunt u de huur niet betalen? Of heeft u een betalingsachterstand bij uw zorgverzekeraar of de Belastingdienst? Team Vroeg Eropaf kan u helpen. Wij helpen u -het liefst zo vroeg mogelijk- bij het oplossen van uw betalingsachterstand, zodat ergere schulden worden voorkomen. Dit doen wij gratis. Wij kijken niet alleen naar uw schulden, maar ook naar uw persoonlijke situatie. Wij kennen de regels en geven u tips, zodat u snel geholpen bent.

Adam_west162_1

Team Vroeg Eropaf

Voorkom dat u grote financiële problemen krijgt door betaalachterstanden. Het Team Vroeg Eropaf ondersteunt bewoners van Amsterdam bij het oplossen van een betaalachterstand. Het team helpt ook bij het treffen van betalingsregelingen.

In onderstaande video leggen onze medewerkers uit hoe Team Vroeg Eropaf u kan helpen.

Heeft u een kaart gekregen van het Team Vroeg Eropaf?

Neem zo snel mogelijk contact op met het Team Vroeg Eropaf of met het buurtteam in uw buurt voor een afspraak. Of kom bij ons langs.

buurtteam (1)

Stappenplan

De werkwijze hangt af van uw vragen en uw persoonlijke situatie. We kijken wat u zelf kan doen en hoe uw directe omgeving kan helpen. Het buurtteam kijkt samen met u wat er aan de hand is en wat er nodig is.

Label

Stap 1: Brief

U krijgt een brief van Team Vroeg Eropaf waarin we u vragen contact met ons op te nemen.

2020-01-01

Stap 2: Medewerker komt langs

Neemt u geen contact op, dan komt er iemand van Team Vroeg Erop af bij u thuis langs. Samen bekijken we hoe u de betalingsachterstand kunt oplossen. Dit is gratis.

2021-01-01

Stap 3: Bent u niet thuis?

Wij laten dan een kaart achter in uw brievenbus. Daar staat een telefoonnummer en e-mailadres op van ons Team Vroeg Eropaf zodat u direct contact met ons kunt opnemen. Dit is niet verplicht en geheel vrijblijvend. Onze dienstverlening is gratis.

Als u geen hulp nodig heeft horen wij dat ook graag van u. Heeft u achteraf toch nog vragen of advies nodig en wilt u alsnog gebruik maken van onze dienstverlening dan helpen wij u graag!

Vraag nu hulp aan

Het buurtteam kan u hierin bijstaan. Dat doen wij gratis.

Dit formulier ondergaat momenteel onderhoud. Probeer het later nogmaals.